Wednesday, June 1, 2011

HEHE

best kan tadi sayang ? jalan sama sama , tengok mirin ngan hafiq main arcade -.- tengok wayang sama sama , makan sama sama main boling tak sama sama XD you yang nak i berubah kan , so i dah berubah , but sikit jelah , and i happy kita dapat together lagi , and kali ni kita tak macam sebelum ni kan , couple pun malu2 je nak pegang , haha now i taknak sia2kan waktu kita :) bila tengok wayang un i diam je awal2 , bila dah sejuk i terus pegang tangan you sebab badan you suam hee so dapat i tahan sikit , hahah sedap gila bhaii XD haha


sarah , my life isn't perfect without you <3 iloveyousomuch sayang .

No comments:

Post a Comment